Biznis Centar Niš

Dobro došli u Biznis Centar Niš

 

Dočekaće Vas ekipa predavača sa višegodišnjim iskustvom. Koncepcija svih obuka je takva da se insistira na što više praktičnih primera i vežbi. Na taj način se svaki polaznik bolje upoznaje sa materijom i stečena znanja sa obuke može kasnije samostalno da koristi.

Nalazimo se u samom centru Niša.

Obuke se obavljaju grupno. Grupe su manje po brojnosti radi bolje efikasnosti. Kabinet poseduje i veliku tablu i projektor koji Vam omogućavaju lakše praćenje časova.

Kursevi su namenjeni početnicima u digitalnom marketingu, vlasnicima malih preduzeća kao i onima koji žele da ponude svoje usluge na nekoj od freelance platformi.

Pronađite posao ili poboljšajte poziciju na kojoj radite. Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Prvi čas je promotivan i besplatan!

Steknite i vi neophodna znanja iz oblasti online marketinga. Naučite kako da profesionalno iskoristite internet, online platforme i servise koji će Vam omogućiti da ostvarite uspešnu karijeru i odličnu zaradu.

Za sve polaznike koji uspešno završe obuku obezbedjeni su i sertifikati Centra za obrazovanje BIZNIS CENTRA o uspešno završenoj obuci.

Kontaktirajte nas za sve informacije, predloge i sugestije

8 + 10 =

Adresa: Vožda Karađorđa 24/16 
(ulaz pored apoteke, 6.sprat)

Telefon: 06o 623 19 89

E-mail: info@biznis-centar.edu.rs

Radno vreme: Ponedeljak – petak 09.00h – 23.00h